Rev Anasayfa Rev Duyurular Rev Etkinlikleri Rev İletişim 16.11.2018
13.03.2018 Rumeli Eğitim Vakfı 25. Yıl Kuruluş Akşam Yemeği

30.07.2018

Sayın  Mütevelli Üyemiz;

Bilindiği üzere Vakfımız,  öncelikle ihtiyaç sahibi Rumeli kökenli ve şehit ailelerinin üniversite veya yüksek okullarda okuyan öğrencilerine destek sağlamak, öğrencilerin her türlü eğitim, öğretim ve sosyal ihtiyaçlarının karşılanmasına yardımcı olmak amacıyla 1993 yılında 22 kişilik çok değerli Kurucular Kurulu Üyelerince kurulmuştur.  Vakfımız 31.12 2017  tarihi itibari ile son on yıllık dönem içinde toplam 883 öğrenciye burs vermiş olup, ihtiyaç sahibi öğrencilere burs verilmesi  amacıyla Vakfımıza katkıda bulunan  siz değerli mütevelli üyelerimize  ve  dostlarımıza öncelikle çok  teşekkür ederiz.

Vakfımız kuruluşundan itibaren daha fazla sayıda ihtiyaç sahibi öğrenciye burs verilmesi için faaliyette bulunmayı temel amaç edinmiştir. Vakfımız kuruluşunun 25'nci yılını  idrak ettiği bu yılda sizlerden alacağı güç ile yeni projeler oluşturmak ve yeni hedeflere ulaşmak amaç ve kararlığındadır.  Bu çerçevede burs verilen öğrenci sayısının artırılması için sizlerden destek ve yardım talebinde bulunduğumuzu,  bu hedefe yönelik olarak  sizleri ve yardımsever dostlarınızı katkı sağlamak amacıyla göreve davet ediyoruz. Yapacağınız bağışlar bir öğrencinin, bir gencin hayat ışığı olacaktır.

Bu çerçevede Vakfımıza katkıda bulunan Mütevelli Heyet üyelerimize ve dostlarımıza teşekkür etmek amacıyla “25. Yıl  akşam yemeği tertip ettiğimizi, Vakıf Mütevelli üyelerinin, Ruyiad üyelerinin, bağışçılarımızın, bursiyer öğrencilerimizin ve de misafirlerinizin birlikte katılacağı bu akşam yemeğinde sizleri de aramızda görmenin, bizlere onur ve mutluluk vereceğini belirtmek isteriz.

Saygılarımızla,

Başkanı

R. Ferda K. KÖSTENDİL

25. Yıl Yemeği Programı:

·       Doktora Yüksek Lisans ve Son sınıf öğrencilerinin kendini takdimi

·       Plaketlerini alamamış olan Onur Kurulu,  Danışma Kurulu Sayın Üyelerine Plaketlerinin takdim edilmesi.

·       Plaketlerini alamamış olan önceki Vakıf Başkanlarına Plaketlerinin takdim edilmesi.

·       2016 ve 2017 yılında görev yapan REV Yönetim Kurulu Sayın Üyelerine Teşekkür Belgelerinin takdim edilmesi.

·       2016 ve 2017 yıllarında üst üste 2 yıl bağış yapan Bağışçılara Teşekkür Belgelerinin takdim edilmesi.

·       Mütevelli Üyeliğine kabul edilen Sayın Üyelere Plaketlerinin takdim edilmesi.

·       Katılımcılara söz verilmesi, Öneriler ve Kapanış.

ETKİNLİK HABERLERİ ARŞİVİ
  13.03.2018 Rumeli Eğitim Vakfı 25. Yıl Kuruluş Akşam Yemeği
  21.03.2017 Akşam Yemeği
  31.05.2016 tarihinde öğrencilerimizle birlikte yaza Merhaba yemeği
  24.06.2014 tarihinde Rumeli Eğitim Vakfı bağışçılarına teşekkür sertifikaları takdim edildi
  19.05.2013 tarihinde Gençlik ve Spor Bayramını öğrencilerimizle kutladık.
  31.01.2009 tarihinde Malta köşkünde toplantı yaptık.
  01.07.2008 tarihinde RUYİAD' ı ziyaret ettik.

Online Kişi Sayısı : 1 Toplam Ziyaretçi Sayısı : 496767 Toplam Sayfa Gösterim Sayısı : 715286