Rev Anasayfa Rev Duyurular Rev Etkinlikleri Rev İletişim 23.09.2017
01.07.2008 tarihinde RUYİAD' ı ziyaret ettik.

19.11.2008

RUMELİ YÖNETİCİ VE İŞ ADAMLARI DERNEĞİ RUYİAD'I ZİYARET 01.07.2008

Rumeli Eğitim Vakfı'nın yeni seçilen Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Tamer TÜRKER, Gen.Sek. Sayın Ferda KÖSTENDİL, Gen.Sayman Sayın Okan ORAK ve Ynt.Krl.Üyesi Sayın Harun KÜRE ile beraber, 01.07.08 tarihinde ''RUYİAD''  RUMELİ YÖNETİCİ VE İŞ ADAMLARI DERNEĞİ'ni ziyaretle Salı sohbet toplatısında Ruyiad'ın üyeleri ile birlikte olmuşlardır.

REV Başkanı Tamer Türker yeni seçilen yönetim kurulunu takdim ederek, kurulun kendisiyle birlikte Ata Anıl, Ferda Köstendil, Okan Orak, Harun Küre, Arif Matraş, Ferit İpek, Serkan Mertcan ve Lütfü Türkkan olmak üzere 9 kişiden oluştuğunu belirterek, REV 'in 4 yıllık bir durağan devresinden sonra, vakıf tüzüğü çerçevesinde tekrar canlandırmak istediklerini, mütevelli heyetinin neredeyse tamamının RUYİAD üyelerinden oluştuğunu dolayısyla REV ve RUYİAD 'ın bir gövdenin kollları olduğunu vurgulayarak birlik ve beraberlik içerisinde her türlü plan ve projeye açık olduklarını ifade etmiştir. RUYİAD Ynt. Krl Bşk. Sayın İdris Koralp'te bu anlamlı ziyaretten çok memnun olduklarını, RUYİAD ve REV 'in birbirlerini tamamlayıcı birer kuruluş olduğunu ifade ederek, her zaman kol kola olabileceğini belirterek yeni yönetim kuruluna başarılar dilemiştir. REV Başkanı Sayın Tamer Türker'in RUYAİD Şeref Defterini imzalamasının ardından REV ve RUYİAD üyeleri beraberce yemeğe geçmişlerdir.

ETKİNLİK HABERLERİ ARŞİVİ
  31.05.2016 tarihinde öğrencilerimizle birlikte yaza Merhaba yemeği
  24.06.2014 tarihinde Rumeli Eğitim Vakfı bağışçılarına teşekkür sertifikaları takdim edildi
  19.05.2013 tarihinde Gençlik ve Spor Bayramını öğrencilerimizle kutladık.
  31.01.2009 tarihinde Malta köşkünde toplantı yaptık.
  01.07.2008 tarihinde RUYİAD' ı ziyaret ettik.

Online Kişi Sayısı : 3 Toplam Ziyaretçi Sayısı : 409181 Toplam Sayfa Gösterim Sayısı : 601512