Rev Anasayfa Rev Duyurular Rev Etkinlikleri Rev İletişim 23.09.2017
RUMELİ EĞİTİM VAKFI BURSLARI

1993 yılından bu yana Rumeli Eğitim Vakfı olarak okumuş oldukları okullarda başarı gösteren fakat maddi imkansızlıklardan dolayı sıkıntı çeken ve maddi desteğe ihtiyacı olan Rumeli kökenli öğrencilerimize sosyal sorumluluk bilinci ile hareket ederek aşağıda bahsi geçen kategorilerde burs imkanları sağlamaktan dolayı son derece mutluyuz.

Vermiş olduğumuz burs kategorileri
- Üstün Başarı Bursları
- Yüksek Öğrenim Bursları
- Yüksek Lisans Bursları
- Doktora Bursları

Başta Rumeli kökenli ve şehit ailelerinin orta dereceli okullardan mezun olup maddi yetersizliklerden dolayı üniversite veya yüksek okulllarda okuma olanağından mahrum kalan öğrencilerin her türlü eğitim, öğretim ve sosyal ihtiyaçlarının karşılanması için burs vermekteyiz.

Okudukları okullarda parmakla gösterilecek şekilde başarılı olan Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı başarılı öğrencilerimizi ödüllendirmek, maddi ve manevi yönden de destek olmak amacı ile üstün başarı bursları vemekteyiz.

Burs Şartları
burslarından sadece Rumeli kökenli ve şehit ailelerin çocukları faydalanabilir. Burs imkanlarından yararlanabilmeniz için herhangi bir resmi veya özel kuruluştan burs veya kredi almamanız gerekmektedir. Başka bir kurumdan burs aldığı tespit edilen öğrencinin Eğitim Bursu iptal edilir.

RUMELİ EĞİTİM VAKFI
  RUMELİ EĞİTİM VAKFI BURSLARI
  RUMELİ EĞİTİM VAKFI BURS YÖNETMELİĞİ

Online Kişi Sayısı : 26 Toplam Ziyaretçi Sayısı : 409205 Toplam Sayfa Gösterim Sayısı : 601536